Advertisement

Almanya'da Sel - Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi.

Almanya'da Sel - Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi.. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı ölü sayısı 33'e yükselirken en az 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço artıyor. 133 kişi öldü, yüzlerce kişi hala kayıp. Mersin'deki orman yangınına müdahale sürüyor

Afp'de yer alan haberlere göre minimum ondokuz insan hayatını. Afp'nin haberine göre, abd'ye resmi ziyarette bulunan başbakan angela merkel hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi ve selden. Ülkenin batısında etkili olan yağışlar nedeniyle 200 bin kişiye elektrik verilemediği, birçok yerleşim yerinin de sular. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 33 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Ölü sayısı da artıyor ve onlarca insandan haber alınamıyor.

Fu3czcnfyz9i M
Fu3czcnfyz9i M from cdn1.ntv.com.tr
4 ilde suç örgütü soruşturması: Ülkenin batısında etkili olan yağışlar nedeniyle 200 bin kişiye elektrik verilemediği, birçok yerleşim yerinin de sular. Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükselirken, 70 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi. 42 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi kayıp. Afp'nin haberine göre, abd'ye resmi ziyarette bulunan başbakan angela merkel hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi ve selden. Sel nedeniyle 33 kişi yaşamını yitirirken, 6 bina yıkıldı. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen selde en az 5 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de kayıp olduğu açıklandı.

Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi.

Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. Ülkenin batısında etkili olan yağışlar nedeniyle 200 bin kişiye elektrik verilemediği, birçok yerleşim yerinin de sular. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı ülkede bir kent de afet bölgesi ilan edildi. Afp'nin haberine göre, abd'ye resmi ziyarette bulunan başbakan angela merkel hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi ve selden. Moise suikastına dair yeni detaylar ortaya çıktı. Yetkililer ülkenin batısında daha fazla etkili olan. Ölü sayısı da artıyor ve onlarca insandan haber alınamıyor. Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı artmaya devam ediyor. Sel nedeniyle 42 kişi yaşamını yitirirken, 70 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Almanya'da sel felaketinde ölü sayısı 103'e yükseldi.

Afp'de yer alan haberlere göre minimum ondokuz insan hayatını. 133 kişi öldü, yüzlerce kişi hala kayıp. Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükselirken, 70 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Sel nedeniyle 33 kişi yaşamını yitirirken, 6 bina yıkıldı. Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada.

Orxqayjjecudpm
Orxqayjjecudpm from www.15haber.com
Özbekistan'da camilerde cuma ve bayram namazları kılınmayacak. Kanalımda, türkiye gündemi, son dakika haberleri, koronavirüs bilgi videoları, be. Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada. Almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Afp'nin haberine göre, abd'ye resmi ziyarette bulunan başbakan angela merkel hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi ve selden. 133 kişi öldü, yüzlerce kişi hala kayıp. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı.

Ülkenin batısında etkili olan yağışlar nedeniyle 200 bin kişiye elektrik verilemediği, birçok yerleşim yerinin de sular.

Sel nedeniyle 42 kişi yaşamını yitirirken, 70 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Van'da 73 düzensiz göçmen yakalandı. Kanalımda, türkiye gündemi, son dakika haberleri, koronavirüs bilgi videoları, be. Almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Özbekistan'da camilerde cuma ve bayram namazları kılınmayacak. Almanya'da sel nedeniyle 6 binanın çökmesi sonucu 30 kişi aranıyor. Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükselirken, 70 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükselirken, 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Almanya'da sel felaketinde ölü sayısı 103'e yükseldi. 42 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi kayıp. Almanya'da dünden beri etkili olan sağanak yağışlar ülkedeki hayatı felç etti. 4 ilde suç örgütü soruşturması:

Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı. Almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı artmaya devam ediyor. Almanya'da etkili olan şiddetli yağışların ardından meydana gelen sel felaketi ve fırtınada hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükseldi.

T6qllnggqzd5pm
T6qllnggqzd5pm from www.cumhuriyet.com.tr
Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Son 200 yılın en büyük sel felaketini yaşayan almanya'da ölü sayısı artıyor. Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükselirken, 70 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Dünden beri etkili olan sağanak yağış almanya'ya felaket getirdi. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen selde en az 5 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Almanya'da sel nedeniyle 6 binanın çökmesi sonucu 30 kişi aranıyor. Mersin'deki orman yangınına müdahale sürüyor Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor.

Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi.

Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 42'ye yükselirken, 50 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.almanya'nın batısında etkili. Dünden beri etkili olan sağanak yağış almanya'ya felaket getirdi. Kanalımda, türkiye gündemi, son dakika haberleri, koronavirüs bilgi videoları, be. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı ülkede bir kent de afet bölgesi ilan edildi. Almanya'da su baskınları nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 93'e, belçika'da da 14'e ulaştı. Almanya'da sel nedeniyle 6 binanın çökmesi sonucu 30 kişi aranıyor. Almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi. Yetkililer ülkenin batısında daha fazla. Almanya'da büyük sel felaketi almanya, belçika'da ve hollanda'da çarşamba gününden bu yana etkili olan sağanak yağış ve selin yarattığı hasar giderek büyüyor. Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 33 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü.

Posting Komentar

0 Komentar